میکروپلاستیک ها خوراک انسان

میکروپلاستیک‌ها بعنوان آلودگی وسایل نقلیه کمتر مورد بحث و تحقیق قرار گرفته‌اند. هر راننده‌ای معمولا لاستیک و چرخ خودروی خود را بازبینی می‌کند تا در صورت خردگی و سائیدگی تعویض شود؛ اما کمتر کسی از خود پرسیده خرده‌های لاستیک را کجا ریخته است.

براساس تحقیقی که اخیرا موسسه فراونهوفر در مونیخ انجام داده است، تنها در آلمان حدود ۳۳۰۰ هزار تن در سال "میکروپلاستیک" به طبیعت رها شده است.

میکروپلاستیک به ذره‌های پلاستیکی گفته می‌شوند که قطری برابر ۵ میلی‌متر و یا کوچکتر داشته باشند.

این تحقیق بزرگترین عامل ایجاد کننده میکروپلاستیک را لاستیک خودرو عنوان کرده است. براساس این تحقیق کفش هم نقش مهمی در آلودگی ایفا می‌کند.

میکروپلاستیک‌ها اگرچه از طریق هوا استشمام می‌شوند اما با شسته شدن از طریق باران به آبها راه یافته و از طریق خوراک‌های دریایی می‌توانند وارد رژیم غذایی انسان شوند.

تخمین زده می‌شود که حدود ۲۵۰ میلیون تن پلاستیک تا سال ۲۰۲۵ تولید میشود.

مطابق مطالعه "فراونهوفر"، میکروپلاستیک‌ها بطور عمده از طریق آب باران به محیط زیست منتقل می‌شوند. بعنوان مثال با آب باران خرده‌های لاستیک نه تنها به سیستم فاضلاب ریخته می‌شوند بلکه تقریبا در همه جا جاری می‌شوند. اگرچه وسایل تصفیه فاضلاب می‌توانند تا ۹۵ درصد از میکروپلاستیک‌ها را جذب کنند اما پس از استفاده از لجن فاضلاب در کشاورزی این مواد می‌توانند دوباره به محیط زیست بازگردند.

منابع اصلی دیگر عبارتند از دفع زباله، سایش سطحی جاده‌ها و یا موادی که از ساختمان سازی منتشر می‌شوند. در لوازم آرایشی، محصولات بهداشتی مانند شامپوها و در الیاف مصنوعی پوشاک نیز پلاستیک بکار می‌رود .

دکتر ساموئل روش، محقق مرکز تحقیقات شیلاتی وزارت کشاورزی آلمان می‌گوید: "تحقیقات کمی انجام شده‌ که میکروپلاستیک‌ها را در نوشیدنی‌ها و مواد غذائی ردیابی می‌کنند. این مواد به میزان بسیار کم دیده شدند بنابراین تهدیدی برای سلامت انسان محسوب نمی‌شوند."

اما رزماری اچ. وارینگ پزوهشگر سم‌شناسی در دانشگاه بیرمنگام در تحقیق اخیرش نشان داده است که "نانوپلاستیک‌ها" که به مراتب کوچکتر از میکروپلاستیک‌ها هستند، از آنها سمی‌ترند و راحت‌تر هم جذب شده و ممکن است در مغز، کبد و بقیه بافت‌های جانوران آبزی انباشته شوند.

رزماری وارینگ به تغییرات رفتاری ماهی‌ها و میگوها بعنوان سندی بر صحت این فرضیه اشاره می‌کند. آنها کندتر از معمول غذا می‌خورند و علاقه‌ای به جستجو در محیط اطراف نشان نمی‌دهند.

آلودگی محیط زیستحق نشر عکسGETTY IMAGES

او می‌گوید: "حتی اگر ورود این مواد به غذای روزانه انسان بعید به نظر برسد، اما تحقیقات تاثیر سمی آنها بر سیستم عصبی مرکزی و سیستم تولید مثل را ثابت کرده‌ است."

رزماری وارینگ توضیح داد: "به تناسب میزان تماس با این مواد، این ذرات می‌توانند براحتی وارد بدن ما شوند اما از مانع خون-‌مغزی رد نشوند."

مانع خون-مغزی تعیین می‌کند که چه موادی اجازه عبور از خون به مغز را داشته باشند.

وارینگ می‌گوید: "وقتی این مواد وارد بدن شوند برحسب اندازه‌شان جذب یا بدون تاثیرجانبی دفع می‌شوند. فعلا به نظر می‌رسد که ذرات بزرگ‌تر به عمق اندام‌ها نفوذ نمی‌کنند و اگر هم چنین شود کمی التهاب موضعی یا خراش بافتی ایجاد کنند."

ماهیچه‌ها از بافت‌هایی هستند که برای جذب میکروپلاستیک آمادگی دارند چون دقیقا باندازه ملکولهایی سازنده این بافتها هستند.

او می‌گوید: "نانوپلاستیک‌ها که کوچکتر از یک هزارم میلی‌متر هستند به احتمال زیاد می‌توانند از غشای سلولی عبور کنند. آنچه ما تاکنون دریافتیم اینست که نانوپلاستیک‌ها می‌توانند با پروتئین‌ها، چربی‌ها و کربوهیدراتها در بدن تعامل پیدا کنند."

موسسه فراونهوفر سایش کفش را در جایگاه هفتم قرار داده است.

در آلمان هر نفر در سال حدود صد گرم میکروپلاستیک از کفش خود منتشر می‌کند. برای تخمین این میزان اطلاعات کمی در اندازه‌گیری‌ها وجود دارد. بنابراین محققان تعداد کل کفش‌های فروخته شده در آلمان را مورد بررسی قرار دادند. میانگین اندازه کفش، منطقه فروش آن و پنج جفت کفش برای هر نفر در سال در محاسبات در نظر گرفته شد.

اما ساموئل روش پژوهشگر وزارت کشاورزی آلمان می‌گوید: "آنچه مردم از آن غافل هستند مقدار تماس روزانه‌شان با پلاستیک‌ها و میکروپلاستیک‌هاست. آنچه محققان را نگران کرده است پی‌اوپی یا افزودنی‌های خطرناکی است که در پلاستیک‌ها وجود دارند."

افزودنی‌های پلاستیک‌ها که از آنها به پی‌اوپی یا آلاینده‌های پایدار آلی نام برده می‌شود، ترکیباتی ارگانیک هستند که طی هیچ پروسه شیمیایی، زیستی و یا نوری تجزیه نمی‌شوند. این ترکیبات به دلیل اثرات خطرناک بر سلامتی انسان از سال ۲۰۰۱ طبق کنوانسیون استکهلم ممنوع و یا با استفاده محدود اعلام شده‌اند.

از آلاینده‌های پایدار آلی در آفت‌کش‌ها، حلال‌ها، دارو‌ها و بعنوان بالابرنده درجه احتراق در صنعت نساجی و همچنین در پلاستیک‌ها استفاده میشود. این مواد که از ابتدای قرن بیستم مورد استفاده قرار گرفته‌اند گفته می‌شود در سال ۲۰۱۶ به میزان دو و نیم میلیون تن در دنیا رسیده‌اند.

با استشمام و یا خوردن، این ترکیبات در بافت‌های چربی، مغز و کبد ذخیره می‌شوند و یا از طریق شیر و تخم‌گذاری به نسل‌های بعدی انتقال می‌یابند؛ و تمایل زیادی به دور شدن از محل انتشارشان و رفتن به سمت مناطق سرد یعنی قطب و آلپ دارند.

به گمان ساموئل روش، میکروپلاستیک‌هایی که وارد بدن ماهی‌ها می‌شوند در اندام‌های داخلی و مغز آنها باقی می‌مانند و بنابراین مورد استفاده انسان قرار نمی‌گیرند.

او به تحقیق اخیر ریست و همکاران اشاره می‌کند.

این تحقیق در مجله معروف هلندی الزویر منتشر شده و نتیجه گرفته است که اگرچه اطلاعاتی درباره اثرات مضر پلاستیک وجود دارد، اما خطر مواد زائد و میکروپلاستیک‌ها صرفا به میزان استفاده از پلاستیک مربوط می‌شود.

در این مقاله آمده: "برای تولید انواع مختلف پلاستیک موجود در بازار، این صنعت‌ از افزودنی‌های زیادی از جمله پی‌اوپی استفاده میکند. محصولات پلاستیکی حاوی انواع زیادی از زنجیره‌های پلی‌مری و همچنین پس‌مانده‌های مونومری و موادی هستند که در طول پروسه تولید حتی بدون قصد قبلی و سهوا باقی مانده‌اند. بطور کلی دههاهزار نوع ماده شیمیایی در محصولات پلاستیکی وجود دارد که پرداختن به خطرات و مضرات آنها از توان این مقاله خارج است."

ریست و همکاران تاکید می‌کنند که چون امکان تمرکز متناسبی بر میزان میکروپلاستیک در محصولات غذایی فردی وجود ندارد، پس بحث درمورد اثرات پلاستیک بر سلامت انسان نامتوازن است.

تحقیق نشریه الزویر خاطرنشان می‌کند که برای رسیدن به یک نتیجه متعادل‌تر تحقیقات بیشتری دراین مورد لازم است.

ریست در بند مربوط به میکروپلاستیک‌ها در غذاهای دریایی می‌نویسد: "با وجود اینکه رسانه‌ها و نهاد‌های غیردولتی زیادی به موضوع میکروپلاستیک‌ها در مواد غذائی پرداخته‌اند، اما هیچ تحقیقی در رد و یا قبول این امر وجود ندارد. "

علاوه بر غذاهای دریایی در آبجو، عسل، شکر، نمک و آب آشپزخانه و آب بطری نیز احتمال وجود میکروپلاستیک گزارش شده است. اما این مجله تاکید می‌کند که میزان مصرف این مواد در سال توسط یک نفر به تعداد ذرات موجود در غذا مربوط میشود که بین ۳۷ تا هزار ذره برای نمک و ۴ هزار ذره در مورد آب آشپزخانه تخمین می‌زنند.

مقاله ریست و همکاران به اشتباهات و ناموفق بودن روش تحقیق مطالعات مختلف انجام شده اشاره می‌کند و اشتباه در زود رسانه‌ای شدن نتایج این تحقیقات.

اما بر کسی پوشیده نیست که هنوز برای تجزیه پلاستیک چه با افزدونی‌های خطرناک غیرمجاز و چه بدون آن، راه حلی کشف نشده است.

در سال ۲۰۱۶ مجله ساینس مقاله یوشیدا و همکارانش را از موسسه تکنولوژی کیوتو منتشر کرد که در آن به توانایی یک باکتری در تجزیه پلاستیک پرداخته شده بود. این مقاله آورده است باکتری Ideonella sakaiensis می‌تواند در شرایط آزمایشگاهی پلاستیک را تجزیه کند.

ساموئل روش می‌گوید: "من فکر نمی کنم بشود همیشه از این باکتری برای تمیز کردن محیط زیست از بقایای پلاستیکی استفاده کرد. بیش از حد از انواع پلیمر وجود دارد و پیامدهای آن برای محیط قابل پیش بینی نیست. در حقیقت، من فکر نمی کنم هیچ راهی برای حذف میکروپلاستیک‌ها وجود داشته باشد. "

او ادامه می‌دهد: "ما باید در جلوگیری از انتشار پس‌مانده‌های پلاستیکی و پی‌اوپی در محیط تمرکز کنیم و تحقیقات بیشتری را برای درک تاثیر پلاستیک بر ارگانیسم‌ها انجام دهیم و نه تنها در مورد آبزیان؛ میکروپلاستیک‌ها در محیط های زمینی نیز مشکل ایجاد می‌کنند.


 

فیش دستگاه پوز

فیش‌های خریدتان را در کنار مواد غذایی قرارندهید

بسیاری از این فیش‌های روی کاغذهای حرارتی چاپ می‌شود پوشیده از لایه‌ی نازکی از پودری هستند که رنگ مورد نیاز برای چاپ از آن تهیه میشود.
این مواد برای سلامتی مخصوصا غدد فوق العاده  خطرناک میباشد

رژیم ضد سرطان

امید تازه دانشمندان برای نابودی سلول‌های سرطانی/ گیاه ضدسرطان را بشناسید

مصرف برخی سبزیجات با یکدیگر می‌تواند با انواع سرطان مقابله کند و باعث نابودی تومور‌های سرطانی شود.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، دانشمندان در جدیدترین پژوهش‌های خود دریافتند ترکیب کلم برگی مشهور به Kale و کلم بروکلی می‌تواند از رشد تومور‌های سرطانی در بدن انسان جلوگیری کند.

 

بدن انسان برای مبارزه با سلول‌های سرطانی مکانیزم‌های مخصوص خود را دارد، اما گاهی اوقات بدن قدرت مقابله با سرطان را ندارد و این سبب گسترش و پیشرفت سرطان و ابتلای انسان به نوع شدید این بیماری می‌شود.

 


کارشناسان در جدیدترین پژوهش‌های خود دریافتند ترکیب کلم بروکلی، کلم Kale و دیگر اعضای خانواده کلم می‌تواند سبب تقویت مکانیزم درونی سیستم ایمنی بدن برای مقابله با تومور‌های سرطانی شود.

 

این یافته‌ها حاصل تحقیق‌های دانشمندان دانشکده پزشکی دانشگاه بوستون است. دانشمندان با مطالعه برروی موش‌های آزمایشگاهی مبتلا به سرطان پروستات دریافتند، مصرف ترکیب خانواده کلم می‌تواند مانع از رشد تومور‌های سرطانی شود.

 


کارشناسان امیدوار هستند با استفاده از ترکیب سبزیجات بتوانند سبب تقویت سیستم ایمنی بدن و از بین بردن سلول‌های سرطانی بدون نیاز به انجام راهکار‌های درمانی پرعارضه، چون شیمی درمانی یا برق درمانی شوند.

 

سرطان زمانی دربدن روی می‌دهد که سلول‌هایی غیرطبیعی در بدن ایجاد شوند. سرطان‌ها به دو گونه کاهنده سلولی یا افزایش دهنده سلولی تقسیم می‌شوند.

 

به گفته سازمان بهداشت جهانی، WHO سرطان باعث ایجاد ۹.۶ میلیون مرگ و میر در سال ۲۰۱۸ میلادی درجهان شده است. ابتلا به سرطان بر اقتصاد کشور‌ها هزینه‌های منفی می‌گذارد. درسال ۲۰۱۰ کل هزینه اختصاص داده شده به سرطان افزون بر ۱.۱۶ تریلیون دلار بوده است.

 

گیاهان خانواده کلم حاوی ترکیب‌هایی هستند که با فعال شدن مسیر AMPK دربدن سلول‌های سرطانی را نابود می‌کنند.

 

بنا بر مطالعه‌های انجام شده بیش از ۱۰۰ نوع سرطان در دنیا وجود دارد که درتمامی آن‌ها شروع بیماری از نوعی دگرگونی غیرطبیعی دریک سلول شروع می‌شود.

 


سلول‌های سرطانی دارای عملکرد‌هایی خاص، چون رشد، مقابله با سلول‌های سیستم ایمنی بدن، فرار از مرگ سلولی، رشد و تکثیر غیرقابل کنترل، به دست آوردن منبع خونی برای تغذیه و رشد و تهاجم به دیگر بخش‌های بدن است.

 

کارشناسان به افراد توصیه می‌کنند برای حفظ سلامت و جلوگیری از ابتلا به انواع سرطان دررژیم خوراکی خود مصرف سبزیجات به ویژه سبزی‌های خانواده کلم را قرار دهند.

 

پژوهش‌های پیشین نشان داده است مصرف سبزیجات خانواده کلم می‌تواند سبب جلوگیری از پیشرفت سرطان سینه دربانوان شود.

 

منبع:Medical newstoday
انتهای پیام/

شامپو و دیابت

پژوهشگران "دانشگاه نوی ساد" صربستان:

مواد شیمیایی موجود در شامپو ممکن است باعث دیابت شوند

مواد شوینده

پژوهشگران "دانشگاه نوی ساد" (University of Novi Sad) صربستان در مطالعه اخیر خود دریافته‌اند مواد شیمیایی نظیر "فتالات" موجود در شامپو، اسباب بازی‌ها و کفپوش‌ها ممکن است خطر ابتلا به چاقی، دیابت نوع ۲ و بیماریهای قلبی را در افراد افزایش دهند.

به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی میل، بر اساس یافته‌های این مطالعه، افرادی که سطوح بالاتری از استر شیمیایی "فتالات"(phthalates) را در ادرار خود دارند احتمال چاق شدن و ابتلاء به دیابت در آنها بیشتر است.

پژوهشگران دریافتند علاوه بر وجود فتالات در ادار این افراد، همچنین مقادیر خطرناکی از چربی در خونشان مشاهده شده که این نشان دهنده اختلالات متابولیک است. با این حال کارشناسان با انتقاد از این تحقیق میگویند شواهد و مدارک کافی برای پشتیبانی از این نتیجه گیری‌ها وجود ندارد.

اختلال متابولیک(Metabolic disorder) زمانی رخ می‌دهد که واکنش‌های شیمیایی غیرطبیعی، فرایند متابولیک طبیعی بدن را به هم بزند. یکی از دلایل اختلال متابولیک، اختلالات متابولیک ژنتیکی هستند و زمانی رخ می‌دهند که یک ژن معیوب باعث بروز نقص آنزیمی شود. این بیماری‌ها که انواع گوناگونی دارند، با نام خطاهای مادرزادی متابولیسم هم شناخته می‌شوند. بیماری‌های متابولیک همچنین ممکن است زمانی بروز کنند که کبد یا لوزالمعده قادر نیستند عملکرد طبیعی و درست خود را داشته باشند.

فتالات مواد افزودنی مورد استفاده در تولید پلاستیک است. استفاده از آنها در بسیاری از محصولات مانند آب بسته‌بندی شده و عطر نیز رایج است.

این مواد شیمیایی (فتالات) با ناباروری، چاقی و اختلال رشد مرتبط هستند. طی این مطالعه پژوهشگران تأثیر این مواد شیمیایی را بر روی جوندگان آزمایش کردند. پژوهشگران به منظور درک بهتر چگونگی تأثیر این مواد بر سلامت انسان، سطوح فتالات موجود در ادرار ۳۰۵ نفر را نیز اندازه گیری کردند.

سپس در گام بعدی، سطوح فتالات موجود در ادرار آنها را با وزن، تشخیص دیابت نوع ۲ و نشانگرهای اختلال عملکرد کبدی و یا عملکرد ضعیف متابولیسم مقایسه کردند.

نتایج وجود ماده شیمیایی"مونواتیل فتالات"(MEP) را در ادرار ۶۶ فرد نشان داد در ادامه آنها دریافتند ماده شیمیایی "مون و-۲- اتیل هگزیل فتالات"(MEHP) نیز در ادرار ۷۲ فرد دیگر وجود دارد.

افراد چاقی که مورد آزمایش قرار گرفته بودند دارای سطوح بالاتری از مونواتیل فتالات، آنزیم "آسپارتات ترانس‌آمیناز"(AST) و آنزیم آلانین آمینوترانسفراز (ALT) بودند.

آنزیم "آسپارتات ترانس‌آمیناز"(AST) و آنزیم آلانین آمینوترانسفراز (ALT) آنزیم‌هایی هستند که زمانی که کبد آسیب می‌بیند، آزاد می‌شوند.

شرکت کنندگان چاق علاوه بر مقادیر بالای مونواتیل فتالات در ادرارشان، دارای سطوح بالاتری از "تری‌گلریسیدها"(Triglyercide) در خون نیز بودند.

"تری‌گلریسید ها"(Triglyercide) شایع‌ترین شکل از چربی در بدن هستند و از کالری اضافی در غذا تشکیل می‌شوند لازم به ذکر است سطح بالای آنها با بیماری قلبی مرتبط است.

سطح بالای مونواتیل فتالات و آنزیم "گاما گلوتامیل ترانس پپتیداز"(GST) نیز در ادرار افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ یافت شد.

همانند آنزیم "آسپارتات ترانس‌آمیناز"(AST) و آنزیم آلانین آمینوترانسفراز (ALT)، آنزیم "گاما گلوتامیل ترانس پپتیداز"(GST) نیز زمانی که کبد آسیب می‌بیند، افزایش می‌یابد.

یافته‌های بیشتر نشان داد که شرکت کنندگان که وزن متعادلی دارند دارای سطوح پایینی از "مونواتیل فتالات"(MEP) و "مون و-۲- اتیل هگزیل فتالات"(MEHP) هستند.

"میلیکا مدی"(Milica Medi) نویسنده ارشد این مطالعه گفت: نتایج نشان می‌دهد که فتالات باعث آسیب‌های جدی به کبد و همچنین تغییر متابولیسم و افزایش خطر ابتلاء به چاقی و دیابت می‌شود. ما باید به مردم در مورد اثرات بالقوه خطرناک ناشی از اختلال‌های غدد درون ریز بر سلامت آنها اطلاع رسانی کنیم و در انتها از دیگر دانشمندان خواست تا راهکارهایی را برای به حداقل رساندن تماس انسان با مواد شیمیایی مضر ارائه کنند.

انتهای پیام

ساعات بیولوژیکی بدن

 

در برخی ساعات روز خطر حمله قلبی، سکته مغزی، آسم و آلرژی و تب بیشتر بروز می‌کند که باید در مورد آن اطلاع داشته باشید.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، بدن دارای ساعت‌های بیولوژیکی بسیاری است که ریتم های روزانه بدن را ایجاد می کنند، تغییرات جسمی، روحی و رفتاری یک چرخه روزانه را دنبال می کنند و اکنون محققان کشف کردند که توجه به ساعت بیولوژیک بدن به ارتقای سلامتی کمک می کند.

 

یک ساعت اصلی در هیپوتالاموس مغز وجود دارد، که با چرخه روز  و شب تنظیم شده است اما بسیاری از سلول‌ها ساعت عملکردی خودشان را دارند و بر اساس ساعت تنظیمی عمل می کنند.

 

دانشمندان بر این باورند که  در افراد مبتلا به بیماری های خاص، سیستم روزانه می تواند علائم بیماری را  تشدید یا تضعیف کند و علائم بیماری در ساعتی از روز بروز و در ساعتی از روز تسکین پیدا کنند.

 

هشدار، این ساعت روز حمله قلبی و سکته سراغتان می آید +بهترین زمان مصرف داروهای فشارخون

خطر حمله قلبی و سکته در صبح ها بیشتر است

بر این اساس خطر حمله قلبی  و سکته مغزی در صبح بیشتر است، در طول روز خطر حمله قلبی کاهش پیدا می کند اما پس از صبح دومین زمانی که خطر بروز سکته مغزی در آن وجود دارد، غروب است و باید  در این ساعت ها در صورت مشاهده علائم به حمله قلبی یا سکته مغزی شک کرد و بی توجهی به علائم نکرد چرا که خطر مرگ وجود دارد.

 

این الگوها با تغییرات بدن در عوامل موثر بر حمله قلبی عروقی مطابقت دارد چرا که هورمون استرس، ضربان قلب یا فعالیت سیستم عصبی اتونومیک  در این زمان ها افزایش پیدا می کند.

هشدار، این ساعت روز حمله قلبی و سکته سراغتان می آید +بهترین زمان مصرف داروهای فشارخون

تب و عفونت این ساعات روز سراغتان می آید

مطالعات نشان داده است که عصرها عفونت های باکتریایی و صبح ها عفونت های ویروسی تشدید می کنند و به همین دلیل تب عصرها و شب بیشتر بروز می کند و خطر تشنج شبانه وجود دارد.

آبریزش بینی بیشتر صبح زود بروز و در طول روز کاهش و در شب کمی پیدا می کند.

هشدار، این ساعت روز حمله قلبی و سکته سراغتان می آید +بهترین زمان مصرف داروهای فشارخون

آسم و آلرژی چه ساعاتی از روز امانتان را می برد؟

علائم آسم در شب ها تشدید می شود و این مسئله با کاهش عملکرد ریه ها تناسب دارد.

آلرژی فصلی که با علائمی چون عطسه، آبریزش بینی، قرمزی و خارش چشم همراه است در صبح تشدید می شود و در طول روز علائم کاهش پیدا می کند.

هشدار، این ساعت روز حمله قلبی و سکته سراغتان می آید +بهترین زمان مصرف داروهای فشارخون

شب ها داروهای فشارخون را مصرف کنید

محققان دریافتند که استرس ذهنی آماده شدن برای کار نیز می تواند به افزایش خطر ابتلا به حملات قلبی در صبح کمک کند.

کورتنی م. پترسون، متخصص تغذیه در دانشگاه آلاباما در مرکز تحقیقات تغذیه ای بیرمنگام آمریکا می گوید: صبح اولین روز  آمار حملات قلبی افزایش پیدا می کند زیرا اولین روز از هفته کاری است.

مطالعات نشان داده است که استفاده از داروهای ضد فشار خون در شب ممکن است تاثیر بیشتری در کاهش فشار خون داشته باشد.

 

فشار خون ایرانی ها

به بهانه طرح ملی غربالگری فشار خون

📈بنابر اظهار وزارت بهداشت ۴۰ میلیون ایرانی دچار فشار_خون هستند؛ نیمی از این افراد نمی دانند فشار خون دارند

🧂لابد می خواهند بگویند عامل اصلی فشارخون مصرف نمک آن هم #پنمک دریاست

🥇این هم از افتخارات طب غربی است که پس از چندین دهه حکومت بلامنازع بر مردم ما میزان بیماران فشارخونی را به ۴۰ میلیون رسانده است و این علاوه بر افزایش مرگ و میر ناشی از سرطان ها و بیماری های صعب العلاج دیگر است

❇️طب ایرانی معتقد است غلظت و لزوجت و چسبندگی خون عامل اصلی بیماری فشارخون می باشد و عوامل دیگر فرعی، ثانویه و معلول عوامل فوق است

💢غلظت و چسبندگی خون ناشی از سبک غلط تغذیه غربی و بخصوص #روغن های مایع و جامد نباتی و محصولات کارخانه ای و وفور مصرف داروهای شیمیایی است

🔺این عوامل از دستآوردهای ننگین سیستم تغذیه غربی و درمان معلول بجای علت است. تا وقتی کیفیت خون به حالت نرمال باز نگردد بیمار تا آخر عمر باید قرص های ضد فشارخون بخورد، قرص هایی که علت را از بین نمی برند و فشارخون را با کمک عوامل ثانویه کنترل می کنند. گرچه این درمان بصورت موقتی و اورژانس لازم است اما نباید بعنوان درمان فشارخون تلقی گردد چراکه عامل اصلی سکته های مغزی و قلبی که غلظت و کثیفی و چسبندگی خون است به قوت خود باقی خواهد ماند.  اولین و مهمترین عامل فشارخون در حوزه سلامت همکاری سودمدارانه صدا و سیما با مافیای غذا و داروست که سبک تغذیه مردم را با تبلیغات دروغ علمی عوض کردند و می کنند

🔻این که می گویند نیمی از مردم نمی دانند فشارخون دارند مانند همان است که نیمی از مردم نمی دانند که دیابت دارند. نتیجه اش فروش سیل آسای داروهای شیمیایی است و پایین نیامدن آمار مرگ و میر ناشی از سکته هاست. این کار شبیه به تجویز آسپیرین آن هم به وفور در چند دهه اخیر است. آیا با مصرف این همه آسپیرین که مثل نقل و نبات در اختیار مردم قرار داده شده است مرگ های ناشی از سکته کاهش یافته❓

⚠️این روش درمان فقط بدرد درمان موقت می خورد. برای درمان بیماری های خطرناک باید کاری اساسی کرد

منبع:کانال  استاد سید محمد موسوی 

سرطان و محیط قلیایی

سلول‌های سرطانی نمی‌توانند در محیط قلیایی زنده بمانند

سلول‌های سرطانی از غذاهای اسیدی تغذیه می‌کنند و در محیط اسیدی به خوبی تکثیر می‌شوند. بر اثر استفاده از مواد غذایی قلیایی، رشد و تکثیر سلول‌های سرطانی متوقف می‌شود. بیماران سرطانی بهتر است که از انواع توت‌ها و سبزیجات سبز رنگ و میوه‌هایی مانند موز که سرشار از پتاسیم است استفاده کنند و همه می‌دانیم که همه‌ی موارد ذکر شده جزو مواد غذایی قلیایی محسوب می‌شوند. رژیم غذایی قلیایی با افزایش PH بدن و کاهش اسیدیته‌ی آن، انسان را در برابر بیماری سرطان محافظت می‌کند. بسیاری از طرفداران رژیم قلیایی معتقدند که PH قلیایی نه تنها مانع رشد سلول‌های سرطانی می‌شود بلکه حتی می‌تواند سرطان را درمان کند. مطالعات انجام شده نشان می‌دهد که سلول‌های سرطانی و تومورها در یک محیط اسیدی رشد می‌کنند. هنگامی که سطح اسید کاهش می‌یابد، آهنگ رشد تومورها هم آهسته‌تر می‌شود. با خوردن غذاهای قلیایی بیشتر، فرصت کمتری به سلول‌های سرطانی برای رشد و تکثیر داده می‌شود و در حقیقت محیط قلیایی میزبان خوبی برای مهمانی به نام سرطان نخواهد بود.

سلول‌های سرطانی نمی توانند در حضور اکسیژن رشد کنند. هنگامی که سطح اکسیژن کم می‌شود، سلول‌های سرطانی از فرصت استفاده کرده و تکثیر می‌یابند. در محیط قلیایی بافت‌های بدن قادر به نگه داشتن اکسیژن بسیار بیشتری نسبت به محیط اسیدی هستند. بالا بودن سطح قلیایی بدن همچنین باعث می‌شود سلول‌ها به راحتی بتوانند پسماندهای اسیدی را از خود دور کنند.

_ مصرف چه چیزهایی در رژیم قلیایی مجاز است؟

مواد معدنی تاثیر زیادی در قلیایی کردن بدن دارند. مثلا مواد معدنی مانند سزیم، پتاسیم، سدیم، کلسیم و منیزیم عملاً موجب قلیایی شدن بدن می‌شوند. PH طبیعی بدن ۷٫۳۵-۷٫۴۵ است، کمی اسیدی بودن خون باعث مشکلات عدیده‌ای می‌شود. غذاهای اسیدی اگر به صورت روزمره استفاده شوند می‌توانند عاملی برای ایجاد بیماری‌ها باشند.

استفاده ازگوشت در رژیم غذایی قلیایی بر خلاف باورهای عمومی مجاز است. مثلاً گوشت ماهی یک پروتئین قابل قبول است، آجیل خام جایگاه ویژه‌ای در رژیم غذایی قلیایی دارد. کره شور اسیدی است اما کره بی‌نمک کمی قلیایی است. آب میوه‌های تازه کمی قلیایی به حساب می‌آیند و آب سبزیجاتی مانند هویج و کرفس به شدت قلیایی می‌باشند.

 

منبع: dietban.com

توقف سرطان روده

  • چهارشنبه / ۱ خرداد ۱۳۹۸ / ۱۵:۳۴
  • کد خبر: 98030100456
  •  

توقف تکثیر سلول‌های سرطان روده با شهد گل یک درخت مدیترانه‌ای

درخت قطاب

پژوهشگران اسپانیایی و ایتالیایی در پژوهش جدیدی دریافتند که شهد گل‌های یک درخت مدیترانه‌ای می‌تواند تکثیر سلول‌های سرطانی مربوط به روده بزرگ را متوقف کند.

به گزارش ایسنا و به نقل از مدیکال‌اکسپرس، پژوهشگران اسپانیایی و ایتالیایی ثابت کرده‌اند که شهد گل‌های یک درخت مدیترانه‌ای موسوم به "درخت قطاب" یا "درخت توت‌فرنگی"(strawberry tree) می‌تواند در توقف تکثیر سلول‌های سرطان روده بزرگ مؤثر باشد. آنها شهد گل‌های درخت قطاب را به سلول‌های سرطانی پرورش یافته در آزمایشگاه اضافه کردند و توقف رشد سلول‌ها را شاهد بودند. پژوهشگران امیدوارند که بتوانند این نتایج امیدوارکننده و ویژگی خاص شهد گل‌های این درخت را در مدل‌های درون‌جانداری تأیید کنند.

شهد به دست آمده از گل‌های درخت قطاب، تلخ و سیاه رنگ است. دانشمندان "دانشگاه ویگو"(universities of Vigo) و "دانشگاه گرانادا"(UGR) در اسپانیا و "دانشگاه پلی تکنیک مار که"(Marche Polytechnic University) در ایتالیا، قابلیت‌های شهد گل‌های این درخت مدیترانه‌ای را برای نخستین بار مورد بررسی قرار دادند.

این پژوهش نشان می‌دهد که شهد گل این درخت می‌تواند تکثیر سلول‌های سرطانی کشت شده در ظروف آزمایشگاهی، به خصوص سلول‌های مربوط به سرطان روده بزرگ و ویژگی‌های مرتبط با متاستاز آنها را متوقف کند.

"مائوریزیو باتینو"(Maurizio Battino)، از پژوهشگران این پروژه گفت: به کار بردن شهد گل درخت قطاب در درمان سلول‌های سرطانی می‌تواند چرخه تکثیر آنها را با تنظیم برخی ژن‌های خاص متوقف کند، جلوی حرکت سلول‌ها را بگیرد و توانایی شکل دادن سلول‌های بیشتر را کاهش دهد.

همچنین این شهد می‌تواند یک فاکتور رشد موسوم به "EGFR / HER2" را سرکوب و سیگنال‌دهی آن را متوقف کند. EGFR/HER2، هدف جالبی در درمان سرطان به شمار می‌رود زیرا علاوه بر مرگ سلول و متاستاز سرطان، نقش مهمی در نجات و تکثیر سلول سرطانی دارد.

در مقاله این پژوهش آمده است: هیچکدام از اثرات گفته شده، با اضافه کردن شهد به سلول‌های سالم دیده نشد اما برای تأیید اثرات آن بر مدل‌های درون‌جانداری سلول‌های سرطانی، به پژوهش‌های بیشتری نیاز داریم. ما نمی‌توانیم با داده‌های کنونی، درباره درمان و یا پیشگیری از سرطان صحبت کنیم.

نتایج این پژوهش، در مجله "Journal of Functional Foods" به چاپ رسید.

انتهای پیام