نسخه هایی با سیر 1
بهترين محصولات از نظر قدرت ، كيفيت و هزينه آنهايى هستند كه خود شما آن را مى سازيد . اگر خود شما نوع محصول را تهيه كنيد هر گونه ترديدى در مورد قدرت سير از ميان مى رود و شما مى توانيد محصول مؤ ثرترى از آنچه در بازار است فراهم كنيد.
بريدن سير يك واكنش بيوشيمى را پديد مى آورد كه موجب حصول آلى سين مى شود و به سير بريده شده بوى تند و طعم گزنده مى دهد و داراى خاصيت آنتى بيوتيكى مى باشد . پس از گذشت بيست و چهار ساعت در حرارت اتاق ، آلى سين شروع به تشكيل تعدادى از تركيبات مى كند كه همه آنها نيز داراى خاصيت دارويى هستند . پس از يكى دو روز، تمام آلى سين تبديل به محصولات جنبى مى شود.

حفظ آلی سین سیر:
2 _سير له شده را در آب ، سركه و يا اتانل قرار داده پس از سه تا شش ساعت سوپى را كه حاوى بسيارى از تركيبات سير، از جمله آلى سين زياد است خواهيد داشت .
اگر خيسانده مرحله قبل را براى دو يا سه روز به همان حال بگذاريد، تمام آلى سين و خيلى از اثرات محرك آن حذف ولى بسيارى از خواص محرك سير بدون حرارت زيادى كه روغن هاى تجارى با آن به دست مى آيد حفظ و محصول مشابه آن توليد مى شود. محصول سه روز مانده هم تازه تر و هم توانمندتر از محصول مشابه در مغازه مى باشد .
4 سير له شده را در روغن خيسانده تركيبى از آن را كه در سير تازه و يا اكثر محصولات تجارى وجود ندارد به دست آوريد .
5 تهيه پودر با خشكانيدن برش هاى سير با درجه حرارت كم ، شما را از داشتن آلى سين زياد مطمئن مى كند . اين پودر خانگى را مى توانيد در كپسول هاى ژلاتينى و به صورت حلب عسلى نگهدارى كنيد مشمع سينه
تعداد 5 تا 8 حبه سير را له كرده روى پارچه نازكى بماليد و از طرف پارچه روى سينه قرار دهيد و روى آن را با پارچه ضخيم ترى بپوشانيد و كيسه آب گرمى روى آن گذاشته و آن را با پتو محفوظ كنيد . اين درمان سنتى سرماخورگى و برونشيت و سينه پهلو مى باشد . توجه داشته باشيد كه حداكثر تا بيست دقيقه ادامه يابد و گرنه ايجاد سوختگى مى نمايد، چون بعضى از پوست ها بسيار حساس هستند .
كمپرس (سرد )
سه حبه سير را با يك ليتر آب مخلوط كرده و پارچه را در آن فرو برده و روى ناحيه آسيب ديده قرار دهيد و تا زمانى كه پارچه از حرارت بدن گرم شود آن را نگهداريد (معمولا پانزده دقيقه ) و در صورت تمايل اين كار را تكرار كنيد، اين عمل درمان خوبى براى آفتاب زدگى است . شما مى توانيد يك كمپرس سرد با سركه به ترتيب زير درست كنيد . براى كمپرس مختصر يك گلوله پنبه در روغن يا سركه سير فرو بوده و با نوار يا چسب روى محل آسيب ديده قرار دهيد.
كمپرس (گرم )
كمپرس ، حاوى خيلى از خواص ضماد مى باشد ولى خاصيت تحريكى آن كمتر است . آب موجود در كمپرس قادر است به جايى رسوخ كند كه ضماد چنين توانايى را ندارد، از جمله در بين انگشتان و يا منافذى كه عفونت انگل ها در آنجا وجود دارد .
سه تا شش حبه سير را با نيم ليتر آب گرم آميخته و آن را در آب در حال جوش وارد كرده و حرارت را قطع كنيد و چند دقيقه صبر كنيد تا حرارت آن به حدى برسد كه بتوان آن را لمس كرد. پارچه اى را در آن خيسانده و مستقيما آن را در محل مورد نظر قرار دهيد. سپس جهت گرم و مرطوب بودن پارچه ، از آب گرم روى آن بريزيد . اين كار مخصوصا ضد قارچ مى باشد . خواص آنتى بيوتيكى و ضد قارچى سير پس از بيست دقيقه در گرماى زياد از بين مى رود، بنابراين بلافاصله پس از ريختن آن در آب جوش آن را مصرف كنيد .
شربت سير
حلال هاى مختلف ، تركيبات متفاوتى از سير استخراج مى كنند. آب ، سركه ، الكل و روغن هر يك تركيب خاصى را پديد مى آورند . مثل الكل و آب بهترين حلال استخراج آلى سين هستند . خيساندن سير له شده در روغن توليد اجوئن و دى تئين دو تا از اجزاء سير را كه جهت رقيق كردن خون مهم هستند غنى تر مى كند . توجه داشته باشيد كه اجوئن در سير تازه يافت نمى شود ولى از بريدن سير تازه حاصل مى شود. كاكتيل سير من به ترتيب زير درست مى شود:
سه حبه سير
يك قاشق غذاخورى اتانل
يك قاشق غذاخورى سركه
يك قاشق غذا خورى روغن زيتون
مواد بالا را در يك مخلوط كن ريخته و آن را خوب به هم بزنيد و يك چهارم فنجان آب داغ به آن بيفزاييد . بدون به هم زدن ، سه ساعت بعد يك سوم آن را به يك فنجان آب گرم اضافه كرده و ميل كنيد. بعد از سه تا شش ساعت ديگر به همين ترتيب بخوريد تا تمام شود .
بيان اين مطلب به نظر مى رسد مثل نوشيدن چاشنى سالاد باشد ولى آن بسيار مطبوع و مقوى و محرك با طعم سير است . خوردن سير خام روده بعضی را آزار مى دهد ولى محصول فوق الذكر اين طور نيست .
سير پخته
سير پخته شده به عنوان تقويت جريان خون بسيار مؤ ثر است . در حقيقت ، خاصيت رقيق كنندگى خون توسط سير براى اولين بار توسط ساكنان هند كه آن را پخته و با غذا مى خورند كشف شد . عده اى از پژوهشگران عقيده دارند كه پختن و يا حرارت دادن ، تركيبات مفيد ديگرى از سير را توليد مى كند كه عكس العمل حساسيت و احساس درد را مى كاهند . سنتى ترين روش سير پخته ، سرخ كرده آن است كه : سير را به طور نازك بريده و در مقدار كمى روغن قرار داده و پس از دوالى سه دقيقه سبزيجات را با ديگر تركيبات تفت داده و سپس آن را به آرامى مى پزند .
جوشانده سیر
جوشانيدن سير موجب افزايش تركيبات گوگردى است كه خود باعث باز شدن برونش افراد آسمى بوده و مانند داروى ضد احتقان و ضد سرفه و تنظيم كننده اخلاط عمل مى كند . جوشانده سير به طور سنتى براى درمان آسم به كار مى رود .دوش (شستشوى زنانه )
سه حبه سير را با يك و نيم ليتر آب گرم خيلى خوب مخلوط كرده و از يك پارچه تميز عبور داده ، سپس دو قاشق غذا خورى سركه سيب به آن اضافه كرده و به مدت بيست دقيقه آن را در واژن نگهدارى كنيد .
تنفيه
دكتر كريس دترايج مى گويد: دو حبه سير را با آب گرم مخلوط و با استفاده از سرنگ به كودكان تقيه كنيد . با يكى دو بار مصرف كرم هاى سنجاقى را معدوم خواهد كرد كه البته در مورد آنفولانزا و تب ها نيز چنين مى كند . تركيبات سير مستقيما جذب جريان خون مى گردد.
ضماد پا
چند كومه سير پاك شده را در يك مخلوط كن با آب داغ قرار داده آن را خوب له كنيد، كف پاها را كمى روغن زيتون يا روغن بادام بماليد، ضماد آماده شده را در كف پاها قرار دهيد و روى آن را با پارچه مرطوب بپوشانيد، يك كيسه آب داغ ، كمپرس مرطوب داغ و يا ماساژ شديد نتيجه بيشترى خواهد داد . ظرف مدت ده تا پانزده دقيقه ، پا احساس داغى مى كند رايحه تند سير در گلو ظاهر مى شود و چون تركيبات سير از طريق پوست بدن جذب شده و از طريق ريه دفع مى گردد. جهت جلوگيرى از سوختگى پوست پس از بيست و پنج دقيقه ضماد را برداريد و در مورد سوختگى در اين مورد احتياط نماييد.
برای دفع میخچه پا نیز بهترین چیز ضماد سیر له شده است.
پاشويه
شش حبه سير را با نيم ليتر آب داغ خوب مخلوط كرده و آن را در جايى بى حركت قرار دهيد . پس از يك ساعت آن را در ظرف مناسب قرار داده تا قوزك پا آب داغ تا حد تحمل بريزيد و سپس از مايع تهيه شده به آن بيفزاييد و جهت گرم نگهداشتن ظرف تا حد نياز آب داغ اضافه كنيد . مدت پانزده دقيقه پا را در ظرف نگهداريد . اين عمل عفونت هاى قارچى و كل سيستم را همانند ضماد پا درمان مى كند. اين درمان تقويت بسيار خوبى جهت خستگى مى باشد .
دم كرده
سه حبه سير بريده يا له شده را خوب مخلوط كرده آن را در كف ظرفى ريخته و نيم ليتر آب داغ ( نه جوشان ) به آن اضافه و روى آن را كاملا بپوشانيد و براى مدت يك شب دست نزنيد . سپس آن را صاف كرده در مدت دوازده ساعت مصرف كنيد .
استشمام
يك يا دو حبه سير را له كرده آن را داخل پارچه كتانى پيچيده جهت عفونت سينوس ، سرماخوردگى و يا برونشيت زير سوراخ بينى بگيريد، بوى مواد گوگردى وارد مجارى تنفسى فوقانى مى شود.
آب گيرى يا افشره
آب يك كومه سير را كه حبه آن بريده شده با آب ميوه گيرى استخراج (اگر پوست آن را هم
جدا نكنيد اشكال ندارد ) و بلافاصله آن را تنها و يا با آب هويج بنوشيد . البته جهت
كاهش خاصيت تحريك كنندگى ممكن است آن را پس از سه روز بنوشيد .
قطره بينى
چند حبه سير را له كرده با آبميوه گيرى آب آن را بگيريد . ده برابر آن آب اضافه
كرده و خوب به هم بزنيد . به هنگام بروز اپيدمى جهت جلوگيرى از سرماخوردگى و
آنفولانزا در بينى بچكانيد . اين درمان روستاييان چينى است .
روغن سیر:
روغن شماره 1
سه تا هشت كومه سير را در مخلوط كن مخلوط كنيد . اگر مخلوط كن در دسترس نمى باشد،
آن را به خوبى برش داده و در يك ظرف يك چهارم ليترى بريزيد و روى آن را با روغن
زيتون بپوشانيد و خوب تكان دهيد. براى سه روز آن را در جاى گرم نگهدارى كنيد و گاه
گاهى جهت مخلوط شدن سير و زيتون ظرف را بگردانيد و سپس با پارچه اى آن را صاف كنيد
و در جاى خنك نگهداريد .روغن سير جهت گوش درد بسيار خوب است . دقت كنيد كه هنگام
ريختن در گوش بايستى آن را گرم كرد . اين روغن جهت خوشمزه كردن سالاد و غذاى سرخ
كرده نيز به كار مى رود (البته روغن را پس از پختن غذا اضافه كنيد ) .
روغن شماره 2
سه تا هشت كومه سير له شده را به هم زده و روى آن را با روغن بادام بپوشانيد و براى
مدت سه روز در جاى گرم قرار دهيد . سپس با پارچه آن را صاف كرده به اندازه يك سوم
آن گليسرين بريزيد . در محل خنك نگهدارى كنيد .
روغن پهن شده
اول شب يكى و يا دو حبه سير را بريده با جعفرى مخلوط و آن را با چنگال و كارد خرد
كنيد روى آن را با روغن زيتون پوشش دهيد . صبح روز بعد جهت صبحانه با ماليدن آن روى
نان همانند كره كه روى نان ماليده مى شود ميل كنيد، البته در طول شب مقدارى از بوى
تند آن كاسته مى شود.
ضماد های سیر:
ضماد شماره 1
جهت ضماد كم ، ابتدا محل درمان را كمى با روغن چرب كرده تا از احتمال تحريك جلوگيرى
نمايد . سير خوب نرم شده را در پارچه قرار داده روى پوست بگذاريد و آن را نوار يا
بانداژ ببنديد و سپس جهت كارآيى بيشتر با پارچه مرطوب داغ تا حد لزوم آن را گرم
نگهداشته ، پس از 15 الى 20 دقيقه آن را برداريد، چون اگر زياد روى پوست بماند،
باعث سوختگى پوست مى شود . جهت كاربرد طويل المدت از كمپرس روغن سرد و يا سركه بهره
جوييد.
ضماد شماره 2
براى ناحيه وسيع ، ابتدا به اندازه كافى سير بريده و آنها را روى يك طرف پارچه و يا
حوله پهن كرده و طرف ديگر را روى آن را برگردانيد و سير داخل پارچه را نرم و پارچه
را باز كرده سير له شده را در وسط پارچه ماليده و در محل درد قرار داده و آن را با
نوار و يا بانداژ ثابت كنيد و رويش را با كيسه آب داغ و يا حوله داغ ماساژ دهيد تا
اثر بيشترى داشته باشد . هيچگاه بيشتر از بيست دقيقه سير را در محل درد باقى
نگذاريد .
ضماد شماره 3
سير را بريده و آن را گل بابونه خشك مخلوط كنيد و كمى آب داغ به مخلوط اضافه كنيد
تا آن ها را به هم بچسباند و آن را روى محل مورد درمان پهن كنيد، روى آن را
بپوشانيد تا در محل باقى بماند. اين ضماد به اندازه سير تنها محرك نمى باشد. جهت
نتيجه بهتر روى آن گرما وارد كنيد و پس از پانزده تا بيست دقيقه آن را برداريد.
سير خام
سير خام به صورت بريده و يا له شده از قويترين اشكال آن است . چند راه خوردن آن به
طور داغ تا ملايم در زير درج شده است :
1 يك حبه سير را جويده و فرو دهيد .
2 سير خرد شده را با آب و يا شير مخلوط كرده ميل كنيد.
3 سير خرد شده را با نصف ليوان آب هويج مخلوط و سپس ميل كنيد .
4 سير خرد شده را با مقدار كمى ژل آلوورا مخلوط و ميل كنيد .
5 سير بريده شده و يا له شده را با سوپ و يا برنج قبلا تهيه شده ميل كنيد .
6 طبق دستور دكتر سابوتى دارماناندا براى سير خام ، آب يك ليمو را گرفته و سه حبه
سير بزرگ يا پنج حبه سير كوچك را پس از پوست كندن نصف كرده و در آن بيندازيد و يك
ليوان آب و كمى زنجبيل تازه و يا پودر و كمى عسل به آن بيفزاييد آنها را كاملا
مخلوط كنيد تا اين كه سير نرم شود سپس تمام آن را ميل كنيد .
نشستن در وان
يك كومه سير را خوب برش داده و مخلوط كنيد و يك ليتر آب جوشان روى آن ريخته براى
چند ساعت آن را به حال خود گذاشته تا گرماى آن در حد حرارت اتاق شود . ظرفى بيابيد
كه بتوان در آن نشست آن قدر آب جوش داخل آن بريزيد تا به تهى گاه شما برسد و مقعد و
آلات تناسلى را فرا گيرد . مايع تهيه شده را داخل ظرف بريزيد و مدت ده دقيقه داخل
آن بنشينيد . اين طرز درمان براى هموروئيد، عفونت هاى واژنى و يا مشكلات پوستى آلات
تناسلى كارآيى دارد .
بخور
يك دوم كومه سير را له كرده و يا خوب برش دهيد و آن را در ظرفى ريخته و مقدار نيم
ليتر آب جوش روى آن بريزيد و روى آن يك حوله حمام بيندازيد و سر خود را جهت استفاده
از بخار حاصله زير حوله ببريد . مواظب باشيد كه خود را نسوزانيد .
شیاف ها
شياف شماره 1
پوست كاغذ مانند يك حبه سير را بدون آسيب زدن به بدنه آن جدا كرده به طورى كه ماده
محرك آن رها نشود . سپس آن را در روغن زيتون فرو برده هنگام خواب داخل واژن و يا
مقعد قرار داده و تا صبح در آنجا بماند .
شياف شماره 2
سير را مطابق دستور بالا آماده كرده و آن را در گاز
پيچيده با نخ ببنديد به طورى كه دنبال نخ دراز باشد و آن را در
روغن زيتون فرو برده ، در واژن و يا مقعد قرار دهيد . اين طريق راحت تر از روش قبلى
است .
شياف شماره 3
پودر سير را با كره ذوب شده و كاكائو مخلوط كرده تا ظاهر ضخيم گل مانندى پيدا كند و
آن را در يخچال قرار داده پس از سرد شدن روى يك صفحه به ضخامت 4/1 تا 8/1 اينچ
بماليد و آن را به نوارهايى به طول يك اينچ برش دهيد . محصول نهايى بايستى به
اندازه سيگار معمولى قطر و به اندازه 3/1 آن طول داشته باشد . آن را در يخچال قرار
دهيد ولى قبل از استفاده بايستى گرماى آن به درجه حرارت اتاق برسد .وقتى كه شياف
داخل شد كره كاكائو با حرارت بدن ذوب شده و خاصيت سير ظاهر مى شود .
شربت ها
شربت شماره 1
ده يا دوازده كومه سير را برش داده و سپس آنها را در لايه هاى نازك در ظرف بگذاريد
و يك در ميان بين لايه ها شكر بريزيد و بدين ترتيب يك ظرف نيم گالنى را پر نماييد و
به مدت دو روز به آن دست نزنيد، ملاحظه خواهيد نمود كه شكر مايعات سير را بيرون
خواهد كشيد و مايع ديگرى را به آن نيفزاييد . اكنون آن را از صافى پارچه اى
گذرانيده و شربت حاصل جهت درمان سرفه و برونشيت ، جمع شدن خون در ريه ها،
سرماخوردگى ، گلو درد، خروسك و صدا گرفتگى بسيار مفيد است .
شربت شماره 2
چند كومه سير را بريده و آنها را در ظرف شيشه اى تميز بريزيد و روى آن را با عسل
حرارت داده نشده خام بپوشانيد . ظرف مدت يك روز آب سير با عسل در هم آميخته و شما
مى توانيد هر نيم تا يك ساعت يك قاشق چايخورى از آن را جهت درمان سرفه ، گلو درد و
يا رفع انباشتگى خون در ريه و مخصوصا عفونت یا کیست لثه و دندان ميل كنيد.
تنطور
يك كومه سير را بريده و آن را در نيم ليتر مايعات با الكل زياد بريزيد و روى آن را
پوشانيده براى مدت دو تا سه روز دو تا سه بار آن را بچرخانيد . سپس آن را صاف
كرده و روزانه سى تا شصت قطره از آن را ميل كنيد.
سركه
يك كومه سير را تميز و له كرده آن را در هشتم ليتر اتانل و يا سركه سيب قرار دهيد.
پس از يكى دو هفته آن را صاف و مصرف كنيد.
اتانل
يك تا سه حبه سير را چرخ كرده و با سه چهارم فنجان اتانل مخلوط و پس از سه ساعت
جهت رفع سرماخوردگى ، آنفولانزا و ديگر عفونت ها هر چند ساعت يك قاشق چايخورى از آن
را ميل كنيد. جالينوس پزشك يونانى از آن به عنوان آنتى بيوتيك و مرطوب كننده بانداژ
گلادياتورهاى زخمى استفاده مى كرد
كلام آخر
دكتر داراماندا مدير پروژه ارتقاى ايمنى از سير خام به عنوان
آنتى بيوتيك
جهت پيشگيرى و درمان ايدز و عفونتهاى فرصت طلب استفاده مى كند . با پيدايش آثار
سرماخوردگى و تا رفع كامل آن سير تازه و يا كمى مانده ميل كنيد. جهت درمان بيمارى
هاى حاد و عفونت ها از پاشويه ، كمپرس ها و مشمع استفاده كنيد. سركه ها و شربت هايى
از سير تهيه كرده و آنها را همراه غذا مصرف كنيد. اگر هرگونه ناراحتى در ارتباط با
قلب و عروق و يا سرطان داريد و يا در خطر ابتلاى به آنها هستيد، روزانه اقلا نصف و
يا يك حبه سيرميل كنيد