طرز تهیه گیلدیک آشی (نسترن وحشی) از آشهای سنتی آذربایجان

مواد لازم :

1-نسترن وحشی 2کیلو که در ترکی به آن گیلدیک میگویند

2-آلبالو خشک100گرم

3-آلو خشک 100گرم

4-قیصی 100گرم

5-حبوبات پخته

6-(نخود-لوبیا قرمز-لوبیا سفید-لوبیا چیتی-عدس)ازهر کدام 100گرم

 7-کوفته ریزه وگردو به میزان لازم

8-برنج 100گرم

9-رشته آش100گرم

10- روغن-نعنا-نمک به میزان لازم




نسترن وحشی را سه روز قبل خیس کرده بعد از سه روز از آبکش رد میکنیم بجای آبکش بهتر است از توری نازک تمیز استفاده کنید بطوری که بعد از آبکش کردن فقط دانه های گیلدیک در توری بماندآب آبکش شده را میگذاریم تا بجوشد وقتی جوشیدکف آن را میگیریم بعد برنج را اضافه میکنیم بعد از اینکه برنج پخت حبوبات پخته شده آلبالو خشکٰ-آلو خشک-قیصی را اضافه میکنیم بعد از 15دقیقه رشته وروغن رااضافه میکنیم تا زمانی که رشته پخته وآش لعاب دار شودبا نعناع داغ تزیین میشود.